Home

Workshop 'AI testen in een praktisch werkende omgeving | Sandbox deployment AI algoritme'

Wordt als mkb ondersteund in het implementeren van een AI systeem door er eerst achter te komen of AI echt waarde kan opleveren voor jouw onderneming.

Het traject door 10 tot 20 weken en start in September. De exacte datum volgt nog.

Het hele trajact omvat het klaarzetten van een algoritme in een sandbox IT-systeem, gedeeltelijk de technische implementatie in de vorm van dataconnectie met AI-algoritme maken en de hoofdlijnen van de organisatie-implementatie.

De doelgroep zijn mkb’s met een AI oplossing en kennis van zaken, of minimaal een mkb met een ICT-achtergrond. De werknemer van de onderneming die deelneemt kunnen IT managers, data scientists, data engineers, AI experts, business analysts of technische diensten zijn. De deelnemer besteed gemiddeld 4 uur per week tijden het traject. Dit is voornamelijk voor het aanleveren van real-time data in een API.

Tijdens het traject mag de onderneming 3 maanden experimenteren met een werkende oplossing en daarmee waarde creëren. Het hosten van het platform waarop het AI algoritme draait wordt tijdens deze fase door EDIH bekostigd. Na het project kan het bedrijf verder met het echt implementeren van een algoritme in de bedrijfsvoering.

Heb je nog wat vraagtekens over hoe jouw onderneming kan digitaliseren of weet je niet zeker of dit project bij je past? Praat met de EDIH – Digital Hub Noordwest digital business developers door te mailen naar info@edih-dhnw.nl.

Om je direct aan te melden voor dit traject mail je naar j.r.helmus@hva.nl.