Home

Events, trainingen, workshops en meer

Ook werk maken van digitalisering? We organiseren samen met onze partners regelmatig (netwerk)bijeenkomsten en kennissessies. Daarnaast houden we je graag op de hoogte van andere events over digitaliseringsonderwerpen die voor jou als ondernemer interessant kunnen zijn.

Hier vind je de kalender met evenementen, trainingen, workshops en meer in Flevoland, Noord-Holland en Utrecht.

6 oktober 2023 - 7 oktober 2023

C the Future

Dit tweedaags event over circulariteit, innovatie, digitalisering en skills op het C-district vind op 6 (bedrijvendag) en 7 (publieksdag) oktober plaats in Haarlem. De 3D Makers Zone, BouwlabR&Do, MAAK Haarlem en Gemeente Haarlem bundelen dit jaar hun krachten voor een groots en inspirerend event: C the Future. Kosten voor deelname is €20 en inschrijven kan via www.cthefuture.nl.

Lees meer
9 oktober 2023

Security awareness symposium

Security awareness symposium in het kader van Alert Online op 9 oktober 2023 in De Prodentfabriek in Amersfoort. Het symposium wordt georganiseerd door InfoSequre.

Lees meer
15 oktober 2023

Workshop ‘Is AI de oplossing voor mijn vraagstuk? | Proof of Concept AI product’

Ontwikkel een eerste concept in een veilige experimentele omgeving voor jouw onderneming samen met de Hogeschool van Amsterdam. Gedurende 10 weken ga je jouw vraagstuk uitdiepen samen met een groep experts. Het traject begint rond 15 oktober. Aanmelden kan tot 1 oktober.

Lees meer
15 oktober 2023

Workshop ‘Tiny Machine Learning in een praktisch werkende omgeving | Tiny Machine Learning on the Edge’

Tiny Machine Learning maakt het mogelijk om zonder grote budgetten AI te implementeren door het toepassen van algoritmes op sensor boards. Gedurende 10 weken gaan studenten data verzamelen bij jouw bedrijf met sensor boards, doen vervolgens met algoritmes een voorspelling en ontwikkelen een Proof of Concept. Het traject start rond 15 oktober en aanmelden kan tot 1 oktober.

Lees meer
18 oktober 2023

Workshop ‘Zelf aan de slag voor data delen | Data sharing bootcamp’

Leer alles over het delen van data binnen en buiten jouw onderneming van de experts van de Vrije Universiteit Amsterdam. Gedurende 4 bijeenkomsten leer je de waarom, wat en hoe van data delen. De eerste bijeenkomst vindt rond 18 oktober plaats.

Lees meer
25 oktober 2023

Innovation Dinner – Bouwafval

Als onderdeel van de Digital Hub Noordwest wordt het Innovation Dinner georganiseerd bij 3D Makers Zone. Bouwafval is een groeiend probleem dat ernstige gevolgen heeft voor het milieu. Tijdens dit Innovation Dinner krijg je inzicht in de mogelijkheden om afval goedkoper, beter en dichter bij huis te verwerken met als doel een duurzamere toekomst te creëren. Geef je snel op!

Lees meer
15 november 2023

Innovation Dinner – Innoveren in crisistijd

Als onderdeel van de Digital Hub Noordwest wordt het Innovation Dinner georganiseerd bij 3D Makers Zone. Is het mogelijk om te innoveren tijdens een crisis? Tijdens dit Innovation Dinner laten we de mogelijkheden en uitdagingen van innovatie zien in tijden van crisis.

Lees meer
15 november 2023

Workshop ‘Innovatiewerkplaats voor data en AI producten/diensten | Data & AI Studio’ Ronde 2

De Hogeschool Utrecht organiseert op 15 november een workshop waarbij je inventariseert of AI ingezet kan worden om bij te dragen aan de ambities van je onderneming en wordt gevolgd door een AI pilot van 1 tot 4 weken. Aanmelden kan tot 27 oktober.

Lees meer
17 november 2023

Workshop ‘Ontwikkel datagedreven businessmodellen | Developing your data driven innovation’

Leer hoe je datagedreven businessmodellen kan ontwikkelen voor jouw onderneming. Gedurende 4 bijeenkomsten, startende rond 17 november, krijg je begeleiding van de experts van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Lees meer
13 december 2023

Innovation Dinner – Cultuurverandering in de bouw

Als onderdeel van de Digital Hub Noordwest wordt het Innovation Dinner georganiseerd bij 3D Makers Zone. De bouwsector staat voor verschillende uitdagingen, zoals het verbeteren van de constructieve veiligheid, bevorderen van samenwerking tussen publieke en private organisaties, implementeren van digitalisering en circulair bouwen. Deze uitdagingen vragen om een verandering in de mindset en gedrag van de werknemers in de bouwsector.

Lees meer
24 januari 2024

Innovation Dinner – Zoutbatterij

Als onderdeel van de Digital Hub Noordwest wordt het Innovation Dinner georganiseerd bij 3D Makers Zone. Zoutwaterbatterijen zijn een milieuvriendelijk alternatief voor loodzuur- en lithium-ion batterijen. Kom erachter wat een zoutbatterij voor mogelijkheden kan bieden.

Lees meer
14 februari 2024

Innovation Dinner – Modulair en circulair bouwen

Als onderdeel van de Digital Hub Noordwest wordt het Innovation Dinner georganiseerd bij 3D Makers Zone. Kom achter de voordelen, mogelijkheden en toepassingen van de innovatieve bouwtechnieken modulair en circulair bouwen.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Laat je naam en e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuws, evenementen en trainingen.

Inschrijven nieuwsbrief