Home

Events, trainingen, workshops en meer

Ook werk maken van digitalisering? We organiseren samen met onze partners regelmatig (netwerk)bijeenkomsten en kennissessies. Daarnaast houden we je graag op de hoogte van andere events over digitaliseringsonderwerpen die voor jou als ondernemer interessant kunnen zijn.

Hier vind je de kalender met evenementen, trainingen, workshops en meer in Flevoland, Noord-Holland en Utrecht.

10 mei 2024

Meetup – Computational Design | 3D Makers Zone

Wees onderdeel van het dialoog tijdens deze meetup en verken gezamelijk hoe de toekomst van design er uit gaat zien met computional design. Deel je mening en breng je unique perspectief om tot nieuwe inzichten te komen.

Lees meer
22 mei 2024

Innovation Dinner – Inzetten van robots & cobots

Als onderdeel van de Digital Hub Noordwest wordt het Innovation Dinner georganiseerd bij 3D Makers Zone. Aan de hand van verschillende best-practices van bedrijven en robotica experts laten we zien wat deze ontwikkeling voor jouw bedrijf kan betekenen.

Lees meer
28 mei 2024

College i.s.m. EDIH en OSRA “ChatGPT: valt er nog iets te kiezen in een wereld waar kunstmatige intelligentie hét toverwoord lijkt te zijn?”

Deze bijeenkomst, een college over kunstmatige intelligentie, wordt samen met OSRA en de Digital Hub Noordwest georganiseerd. Het college zit vol, dus aanmelden is niet meer mogelijk.

Lees meer
4 juni 2024

Innovation Dinner MAKE Center

Op 4 juni organiseert de EDIH Digital Hub Noordwest samen met het MAKE Center in Nieuwegein een Innovation Dinner voor bedrijven betrokken bij het MAKE Center. Tijdens een heerlijk bordje eten verkennen we samen digitaliseringskansen binnen bedrijven en hoe bedrijven die kansen kunnen benutten.

Lees meer
19 juni 2024

Innovation Dinner – Innovation bullshit

Als onderdeel van de Digital Hub Noordwest wordt het Innovation Dinner georganiseerd bij 3D Makers Zone. Samen met experts zullen we de valkuilen, uitdagingen en best practices onderzoeken die van invloed zijn op het innovatieproces.

Lees meer
4 juli 2024 - 5 juli 2024

Makeathon | 3D Makers Zone

BouwLab gelooft in “learning by doing”. Wil jij door actief aan de slag te gaan alles leren over modulaire bouw? In de Modulair Bouwen Makeathon werk je in een team van mensen uit verschillende disciplines en met diverse ervaring aan oplossingen voor uitdagingen binnen de modulaire bouw.

Lees meer
4 oktober 2024

C the Future – Business Day | 3D Makers Zone

Vrijdag 4 oktober is het event C the Future gericht op klein, midden- en grootbedrijven, overheden en kennisinstellingen. Het doel is inspiratie bieden, nieuwe perspectieven aanreiken en aanzetten tot samenwerking, skills ontwikkeling en actie.

Lees meer
5 oktober 2024

C the Future – Weekend Day | 3D Makers Zone

Zaterdag 5 oktober is het event open voor het brede publiek, dus neem je familie, collega's en buren mee om geïnspireerd te raken en nieuwe ontwikkelingen te ontdekken.

Lees meer
11 november 2024 - 14 november 2024

Web Summit

Web Summit brengt meer dan 70.000 mensen samen met de bedrijven die de techindustrie opnieuw definiëren. Het Ierse bedrijf organiseert evenementen over de hele wereld: Web Summit in Lissabon, Web Summit Rio in Rio de Janeiro, Web Summit Qatar in Doha, Collision in Toronto en RISE in Hong Kong.

Lees meer
21 november 2024

Ouder-Kind Programma voor Onderwijskeuzes | 3D Makers Zone

Leer samen meer over de rol van technologie in het onderwijs en hoe je je kind kunt begeleiden bij hun onderwijskeuzes op 21 november.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Laat je naam en e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuws, evenementen en trainingen.

Inschrijven nieuwsbrief