Home

Events, trainingen, workshops en meer

Ook werk maken van digitalisering? We organiseren samen met onze partners regelmatig (netwerk)bijeenkomsten en kennissessies. Daarnaast houden we je graag op de hoogte van andere events over digitaliseringsonderwerpen die voor jou als ondernemer interessant kunnen zijn.

Hier vind je de kalender met evenementen, trainingen, workshops en meer in Flevoland, Noord-Holland en Utrecht.

17 april 2024

Innovation Dinner – Sustainable factory

Als onderdeel van de Digital Hub Noordwest wordt het Innovation Dinner georganiseerd bij 3D Makers Zone. Tijdens dit diner laten experts zien hoe jouw organisatie sustainable wordt voor de toekomst.

Lees meer
18 april 2024

Workshop ‘Machine Learning en taalmodellen: De impact op jouw bedrijf’ – 2e workshop

In deze reeks van drie workshops medegeorganiseerd door SURF maak je kennis met Machine Learning, kijk je hoe het in de praktijk gebruikt kan worden en hoe je je eigen Machine Learning kan ontwikkelen. Je kan de hele reeks volgen of je aanmelden voor individuele workshops. De tweede workshop start op 18 april.

Lees meer
18 april 2024 - 19 april 2024

EIT Health Summit

Op 18 en 19 april 2024 zullen meer dan 100 leden van de toonaangevende gezondheidszorginnovatiegemeenschap van Europa zich inzetten om verandering teweeg te brengen en oplossingen mogelijk te maken voor onze grootste gezondheidsuitdagingen.

Lees meer
24 april 2024

Nederlandse AI Congres 2024

Ontdek de toekomst van AI tijdens het Nederlandse AI Congres, โ€œ๐ƒ๐ž ๐๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐‡๐จ๐ซ๐ข๐ณ๐จ๐ง ๐ฆ๐ž๐ญ ๐€๐ˆ: ๐‚๐จ๐ฅ๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž๐Ÿ, ๐Œ๐ž๐ง๐ฌ๐ ๐ž๐ซ๐ข๐œ๐ก๐ญ ๐ž๐ง ๐Š๐š๐ง๐ฌ๐ซ๐ข๐ฃ๐คโ€! Met een scala aan break-out sessies over actuele thema's zoals de AI Act, duurzaamheid, gezondheid en zorg, ethiek, onderwijs en innovatieve technologieรซn, biedt dit congres een unieke kans om de laatste ontwikkelingen in AI te verkennen en krachten te bundelen.

Lees meer
22 april 2024 - 26 april 2024

Hannover Messe 2024

Op 's werelds toonaangevende industriรซle vakbeurs zullen bedrijven uit de werktuigbouwkunde, elektrotechniek, digitale industrieรซn en de energiesector samenkomen om oplossingen te presenteren voor een industrie die zowel krachtig als duurzaam is.

Lees meer
10 mei 2024

Meetup – Computational Design | 3D Makers Zone

Wees onderdeel van het dialoog tijdens deze meetup en verken gezamelijk hoe de toekomst van design er uit gaat zien met computional design. Deel je mening en breng je unique perspectief om tot nieuwe inzichten te komen.

Lees meer
22 mei 2024

Innovation Dinner – Inzetten van robots & cobots

Als onderdeel van de Digital Hub Noordwest wordt het Innovation Dinner georganiseerd bij 3D Makers Zone. Aan de hand van verschillende best-practices van bedrijven en robotica experts laten we zien wat deze ontwikkeling voor jouw bedrijf kan betekenen.

Lees meer
19 juni 2024

Innovation Dinner – Innovation bullshit

Als onderdeel van de Digital Hub Noordwest wordt het Innovation Dinner georganiseerd bij 3D Makers Zone. Samen met experts zullen we de valkuilen, uitdagingen en best practices onderzoeken die van invloed zijn op het innovatieproces.

Lees meer
4 oktober 2024

C the Future – Business Day | 3D Makers Zone

Vrijdag 4 oktober is het event C the Future gericht op klein, midden- en grootbedrijven, overheden en kennisinstellingen. Het doel is inspiratie bieden, nieuwe perspectieven aanreiken en aanzetten tot samenwerking, skills ontwikkeling en actie.

Lees meer
5 oktober 2024

C the Future – Weekend Day | 3D Makers Zone

Zaterdag 5 oktober is het event open voor het brede publiek, dus neem je familie, collega's en buren mee om geรฏnspireerd te raken en nieuwe ontwikkelingen te ontdekken.

Lees meer
11 november 2024 - 14 november 2024

Web Summit

Web Summit brengt meer dan 70.000 mensen samen met de bedrijven die de techindustrie opnieuw definiรซren. Het Ierse bedrijf organiseert evenementen over de hele wereld: Web Summit in Lissabon, Web Summit Rio in Rio de Janeiro, Web Summit Qatar in Doha, Collision in Toronto en RISE in Hong Kong.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Laat je naam en e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuws, evenementen en trainingen.

Inschrijven nieuwsbrief