Home

Events, trainingen, workshops en meer

Ook werk maken van digitalisering? We organiseren samen met onze partners regelmatig (netwerk)bijeenkomsten en kennissessies. Daarnaast houden we je graag op de hoogte van andere events over digitaliseringsonderwerpen die voor jou als ondernemer interessant kunnen zijn.

Hier vind je de kalender met evenementen, trainingen, workshops en meer in Flevoland, Noord-Holland en Utrecht.

19 juni 2024

Innovation Dinner – Innovation bullshit

Als onderdeel van de Digital Hub Noordwest wordt het Innovation Dinner georganiseerd bij 3D Makers Zone. Samen met experts zullen we de valkuilen, uitdagingen en best practices onderzoeken die van invloed zijn op het innovatieproces.

Lees meer
2 juli 2024

AI@Work

In de innovatieve omgeving van het MAKE Center duiken wij op dinsdag 2 juli in het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) in de praktijk tijdens AI@Work, hét jaarevenement van de Digital Hub Noordwest. Begin de dag goed met een ochtend vol interessante sessies en spreek tijdens de lunch met ondernemers, sprekers en ontwikkelaars van digitale innovaties. Samen ontrafelen we wat AI in de praktijk betekent en hoe ondernemers daar profijt van kunnen hebben door slimmer te werken.

Lees meer
4 juli 2024 - 5 juli 2024

Makeathon | 3D Makers Zone

BouwLab gelooft in “learning by doing”. Wil jij door actief aan de slag te gaan alles leren over modulaire bouw? In de Modulair Bouwen Makeathon werk je in een team van mensen uit verschillende disciplines en met diverse ervaring aan oplossingen voor uitdagingen binnen de modulaire bouw.

Lees meer
4 oktober 2024

C the Future – Business Day | 3D Makers Zone

Vrijdag 4 oktober is het event C the Future gericht op klein, midden- en grootbedrijven, overheden en kennisinstellingen. Het doel is inspiratie bieden, nieuwe perspectieven aanreiken en aanzetten tot samenwerking, skills ontwikkeling en actie.

Lees meer
5 oktober 2024

C the Future – Weekend Day | 3D Makers Zone

Zaterdag 5 oktober is het event open voor het brede publiek, dus neem je familie, collega's en buren mee om geïnspireerd te raken en nieuwe ontwikkelingen te ontdekken.

Lees meer
22 oktober 2024 - 23 oktober 2024

EuroHPC User Day 2024 | EuroCC

De tweede editie van de EuroHPC User Days vindt op 22 en 23 oktober 2024 plaats in Amsterdam. Het evenement geeft gebruikers van supercomputers in Europa de mogelijkheid om in verschillende onderwerpen te duiken en beter begrip te krijgen van de potentie gefaciliteerd door de EuroHPC Joint Undertaking.

Lees meer
11 november 2024 - 14 november 2024

Web Summit

Web Summit brengt meer dan 70.000 mensen samen met de bedrijven die de techindustrie opnieuw definiëren. Het Ierse bedrijf organiseert evenementen over de hele wereld: Web Summit in Lissabon, Web Summit Rio in Rio de Janeiro, Web Summit Qatar in Doha, Collision in Toronto en RISE in Hong Kong.

Lees meer
21 november 2024

Ouder-Kind Programma voor Onderwijskeuzes | 3D Makers Zone

Leer samen meer over de rol van technologie in het onderwijs en hoe je je kind kunt begeleiden bij hun onderwijskeuzes op 21 november.

Lees meer
26 november 2024

Beyond Technology: Utrecht AI Event | AI Hub Midden Nederland

De ontwikkelingen op het gebied van AI gaan razendsnel. Maar het ontwikkelen van AI met positieve impact op de maatschappij gaat verder dan technologie alleen, en vraagt samenwerking tussen verschillende expertises en organisaties. Het Utrecht AI Event brengt experts bij elkaar uit bedrijfsleven, overheid, onderzoek en onderwijs.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Laat je naam en e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuws, evenementen en trainingen.

Inschrijven nieuwsbrief