Home

Events, trainingen, workshops en meer

Ook werk maken van digitalisering? We organiseren samen met onze partners regelmatig (netwerk)bijeenkomsten en kennissessies. Daarnaast houden we je graag op de hoogte van andere events over digitaliseringsonderwerpen die voor jou als ondernemer interessant kunnen zijn.

Hier vind je de kalender met evenementen, trainingen, workshops en meer in Flevoland, Noord-Holland en Utrecht.

12 december 2023

Digital Innovation Buzz

Tijdens de Digital Innovation Buzz in Almere krijg je nuttige informatie en handvatten waar je direct mee aan de slag kunt, leer je van de ervaringen van andere ondernemers en weet je de weg naar partijen die jou kunnen ondersteunen bij de digitalisering van jouw bedrijf.

Lees meer
13 december 2023

Innovation Dinner – Cultuurverandering in de bouw

Als onderdeel van de Digital Hub Noordwest wordt het Innovation Dinner georganiseerd bij 3D Makers Zone. De bouwsector staat voor verschillende uitdagingen, zoals het verbeteren van de constructieve veiligheid, bevorderen van samenwerking tussen publieke en private organisaties, implementeren van digitalisering en circulair bouwen. Deze uitdagingen vragen om een verandering in de mindset en gedrag van de werknemers in de bouwsector.

Lees meer
24 januari 2024

Innovation Dinner – Oneindige energie opslag met een zoutbatterij

Als onderdeel van de Digital Hub Noordwest wordt het Innovation Dinner georganiseerd bij 3D Makers Zone. Zoutwaterbatterijen zijn een milieuvriendelijk alternatief voor loodzuur- en lithium-ion batterijen. Kom erachter wat een zoutbatterij voor mogelijkheden kan bieden.

Lees meer
1 februari 2024

Workshop ‘Experimenteren met nieuwe digitale technologie – Generatieve AI’

Generatieve kunstmatige intelligentie (GenAI) kan helpen efficiëntie te verhogen, innovatie te stimuleren, concurrentievoordeel te behalen, en producten en diensten te personaliseren. Gedurende vier workshops, startende in januari 2024, wordt het bedrijf begeleid van kennismaking tot starten met AI. Lees verder om er achter te wat deze workshops nog meer inhouden.

Lees meer
1 februari 2024

Workshop ‘Experimenteren met nieuwe digitale technologie – Machine Learning’

Machine Learning is een onderdeel van AI (Artificial Intelligence) waarbij computersystemen zelfstandig, zonder instructie, leren en zich zelf te verbeteren op basis van te ontwikkelen algoritmen en modellen. In deze workshops werken we samen aan een model volgens generieke stappen binnen de Machine Learning (ML) en AI. We volgen hierbij zoveel mogelijk de stappen van het CRISP-DM model, een procesmodel dat dient als de basis voor een data science proces.

Lees meer
14 februari 2024

Innovation Dinner – Modulair en circulair bouwen

Als onderdeel van de Digital Hub Noordwest wordt het Innovation Dinner georganiseerd bij 3D Makers Zone. Kom achter de voordelen, mogelijkheden en toepassingen van de innovatieve bouwtechnieken modulair en circulair bouwen.

Lees meer
1 maart 2024

Meetup – 3D-printen met robots

Ontdek de voordelen en mogelijkheden van 3D-printen met robots tijdens deze Meetup. Doe jij ook mee om praktische voorbeelden te zien en je netwerk uit te breiden?

Lees meer
20 maart 2024

Innovation Dinner – Haal het beste uit je medewerkers met skills ontwikkeling

Als onderdeel van de Digital Hub Noordwest wordt het Innovation Dinner georganiseerd bij 3D Makers Zone. Tijdens dit innovation dinner laten experts zien hoe dit kan bijdragen aan de groei en succes van jouw organisatie.

Lees meer
17 april 2024

Innovation Dinner – Sustainable factory

Als onderdeel van de Digital Hub Noordwest wordt het Innovation Dinner georganiseerd bij 3D Makers Zone. Tijdens dit diner laten experts zien hoe jouw organisatie sustainable wordt voor de toekomst.

Lees meer
10 mei 2024

Meetup – Computational Design

Wees onderdeel van het dialoog tijdens deze meetup en verken gezamelijk hoe de toekomst van design er uit gaat zien met computional design. Deel je mening en breng je unique perspectief om tot nieuwe inzichten te komen.

Lees meer
22 mei 2024

Innovation Dinner – Inzetten van robots & cobots

Als onderdeel van de Digital Hub Noordwest wordt het Innovation Dinner georganiseerd bij 3D Makers Zone. Aan de hand van verschillende best-practices van bedrijven en robotica experts laten we zien wat deze ontwikkeling voor jouw bedrijf kan betekenen.

Lees meer
19 juni 2024

Innovation Dinner – Innovation bullshit

Als onderdeel van de Digital Hub Noordwest wordt het Innovation Dinner georganiseerd bij 3D Makers Zone. Samen met experts zullen we de valkuilen, uitdagingen en best practices onderzoeken die van invloed zijn op het innovatieproces.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Laat je naam en e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuws, evenementen en trainingen.

Inschrijven nieuwsbrief