Home

Vind financiering

Lukt het niet om digitalisering met eigen budget te realiseren? Digital Hub Noordwest ondersteunt mkb-bedrijven bij het zoeken naar financiering.

Ondersteuning bij financiering

Je hebt een goed idee hoe je bedrijf kan groeien en de nodige stappen vooruit kan maken met digitalisering. Het ontbreekt alleen aan voldoende budget om je plannen te realiseren.

Joost van Leur, binnen de Digital Hub Noordwest aanspreekpunt voor je financieringsvragen en Investmentmanager van ROM Utrecht Region staat met collega’s van ROM InWest en ROM Horizon klaar om jou te ondersteunen bij het vinden van financiering en subsidies.

Betrek de Investmentmanager vroegtijdig

Vooral bij subsidies is het zaak om al vroeg in het traject de Investmentmanager in te schakelen. Die kan je namelijk wijzen op mogelijkheden en helpt je onderzoeken of je aan de voorwaarden voldoet en waar je rekening mee moet houden bij aanvraag.

Contact

Wil je in contact komen met de Investmentmanagers die betrokken zijn bij Digital Hub Noordwest? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!