Home

C the Future

Haarlem loopt voorop als innovatieve, digitale en circulaire regio. Bouw mee op C The Future en bepaal mee hoe groot C-district moet gaan worden.

Als stad, regio en ondernemers staan we voor verschillende uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Hoe verhoudt jouw bedrijf of jij je tot deze uitdagingen? Wat doet jouw bedrijf al en hoe kunnen jouw producten, adviezen en diensten deze regio inspireren? En welke skills en mensen heb je daar eigenlijk voor nodig?

Dit tweedaags event over circulariteit, innovatie, digitalisering en skills op het C-district vind op 6 (bedrijvendag) en 7 (publieksdag) oktober plaats in Haarlem. Kosten voor deelname is €20 en inschrijven kan via www.cthefuture.nl.

Maak de toekomstige stad. Sluit je aan en bouw mee aan een innovatieve, digitale en circulaire regio 

Als stad, regio, bewoners en ondernemers staan we voor tal van uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Hoe verhoud jij je hiertoe? Hoe werk jij aan de toekomstbestendigheid van je bedrijf en de keten waarmee je samenwerkt? Hoe kun je werken met digitale en circulaire principes en toepassingen?

De 3D Makers Zone, BouwlabR&Do, MAAK Haarlem en Gemeente Haarlem bundelen dit jaar hun krachten voor een groots en inspirerend event: C the Future.

Werk jij in de bouw, metaalelektro, het onderwijs of in een mkb bedrijf? Ben je eigenaar, projectleider, werknemer en wil je meer weten over hoe digitalisering jou kan helpen een stand te zetten om meer circulair, duurzaam en effectief te werken?

Kom dan naar C the Future op vrijdag 6 oktober . Dè dag voor het bedrijfsleven. Met debatten, lezingen, workshops, de innovatiedokter, innovation dynamics en sprekers zoals filosoof Martijn Aslander is dit hèt event waar je met je collega’s bij wilt zijn.

Op zaterdag 7 oktober is het c the future event van 10:00 tot 17:00 uur geopend voor bewoners en geïnteresseerden uit Haarlem en omgeving. Naast de 3DMakers Zone en Bouwlab living lab zullen innovatieve MAAKers in meer dan 30 units op het terrein hun deuren openen. Het Versnellingshuis en Het Groene Brein zullen aanwezig zijn.

De zaterdag valt samen met het Weekend van de Wetenschap, waar wetenschap en technologie centraal staat. Deze dag is gratis toegankelijk voor iedereen.