Home

ChatGPT College: kansen of bedreiging voor regio noordwest?

Wil jij weten wat ChatGPT is, hoe het werkt en wat de kansen en bedreigingen zijn? Meld je dan aan voor hét event over OpenAI en ChatGPT op woensdag 28 juni vanaf 15.00 uur in het AFAS stadion, Stadionweg 1 in Alkmaar.

Programma

Keynote speaker Rob Elsinga, National Technology Officer van Microsoft, neemt ons mee in OpenAI en ChatGPT voor Microsoft. Daarnaast delen toonaangevende wetenschappers de laatste stand van zaken op het gebied van AI en taalmodellen. Je maakt kennis met de praktijk van AI bij startups en mkb bedrijven uit de regio. Ook wordt toegelicht hoe je kunt deelnemen aan de workshops die mede worden aangeboden door EDIH Digital Hub Noordwest.

Wil jij relevant blijven in een wereld van big data en artificial intelligence? Meld je dan nu kosteloos aan. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Meer informatie vind je hier.

Data Science Alkmaar

Het ChatGPT College wordt georganiseerd door Data Science Alkmaar is een platform voor innovatie waar bedrijfsleven, overheden en onderwijs uit Noord-Holland Noord goed zicht krijgen op de kansen die big data en kunstmatige intelligentie bieden. De Vrije Universiteit Amsterdam zorgt hierbij voor een wetenschappelijk en onafhankelijk kader.