Home

College i.s.m. EDIH en OSRA “ChatGPT: valt er nog iets te kiezen in een wereld waar kunstmatige intelligentie hét toverwoord lijkt te zijn?”

Deze bijeenkomst, een college over kunstmatige intelligentie, wordt samen met OSRA en de Digital Hub Noordwest georganiseerd. 

Het college zit vol, dus aanmelden is niet meer mogelijk.

Ontdek de impact van datagedreven innovatie, zoals AI en ChatGPT!
Op 28 mei organiseren wij samen met Ondernemers Societeit Regio Alkmaar (OSRA) en de European Digital Innovation HUB-Noordwest een boeiend college. Van big tech tot start-ups, iedereen ontwikkelt producten die jouw businessmodel op de proef stellen. Hoe blijf je relevant? Kom naar ons college en grijp de kansen die AI biedt om voorop te lopen.

Frans Feldberg gaat in zijn keynote in op de kracht van digitale innovaties voor bedrijven. Ontdek het belang van (big) data en generatieve AI zoals ChatGPT en Dall-E voor jouw strategie. Waarom zijn data en AI cruciaal voor elk topmanagement? Hoe ga je om met de uitdagingen die deze technologieën met zich meebrengen? Wat is de volgende stap in datagedreven innovatie? Frans geeft antwoorden, praktische tips en inspirerende voorbeelden voor je bedrijf.

Wil je zelf starten met data en AI, maar weet je niet waar te beginnen? Tijdens het college geven we aandacht aan workshops voor het MKB die kosteloos aangeboden worden als onderdeel van het EU-programma: EDIH Digital Hub Noordwest.

Het college is gratis toegankelijk voor MKB en uiteraard onze business partners. Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt!