Home

cyber boost sessie voor ondernemers

Wat doe je als je onderneming wordt gehackt?

Leer over hoe je moet handelen bij een cyberaanval binnen jouw bedrijf. Op dinsdag 28 november vind de cyber boost sessie plaats georganiseerd De Cyber Chain Resilience Consoutium (CCRC) en gefaciliteerd door Platform Veilig Ondernemen Midden-Nederland en gemeente Utrecht. Ondernemers in Utrecht en omgeving kunnen gratis deelnemen.

Een op de vijf ondernemers krijgt te maken met een cyberaanval. Het overkwam bijvoorbeeld een eigenaar van een autoverhuurbedrijf uit Amersfoort. Een hacker brak in op zijn computersysteem, versleutelde bestanden en eiste 6.500 euro losgeld om de bedrijfsgegevens weer vrij te krijgen. Wat zou jij doen bij zo’n cyberaanval?

Leer wat je moet doen tijdens een cyberaanval

Op dinsdag 28 november kun je als ondernemer gratis deelnemen aan een cyber boost sessie onder begeleiding van cybersecurityprofessionals. Tijdens de cyber boost sessie:

  • Oefen je met een realistisch scenario;
  • Leer je waar je aan moet denken tijdens een cyberaanval;
  • Leer je van andere ondernemers;
  • Ga je naar huis met tips en tricks voor jouw onderneming.

Meld je aan!

De cyber boost sessie is op dinsdag 28 november bij Bar Beton Rijnsweerd. Je kunt deelnemen aan:

  • de middagsessie (14.30 uur tot 17.30 uur)
  • de avondsessie (18.30 uur tot 21.30 uur).

Tussen 17.45 en 18.30 serveren we soep en broodjes waar je na de middagsessie of voor de avondsessie bij aan kunt sluiten.

Meld je aan voor de cyber boost sessie

Let op!

Vol is vol, je aanmelding is pas definitief na het ontvangen van een bevestiging via de mail. Daarnaast verzoeken we je vriendelijk om, wanneer je na aanmelding toch niet kunt, jezelf af te melden voor het evenement. Op die manier kunnen we je plek aan een andere ondernemer geven.

Voor de cyber boost sessie al aan de slag met je cyberveiligheid?

Het Digital Trust Center biedt een aantal scans die meten hoe je onderneming ervoor staat op het gebied van cyberveiligheid. Doe bijvoorbeeld de cyberveiligscan voor zzp en mkb, of test je backup.