Home

Innovation Dinner 21 juni: Autonomous factory

3D Makers Zone organiseert iedere maand een Innovation Dinner met een ander Thema. Tijdens deze dinners laten we zien hoe je als ondernemer Smart Industry kansen kan benutten. Verschillende onderwerpen zoals skills development, productiviteitsgroei en data economics komen aan bod. Inspirerende sprekers zullen jemeenemen in de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Smart Industry en met je in gesprek gaan om te zien welke mogelijkheden er zijn voor jouw bedrijf.

Innovation Dinner 21 juni 2023

‘Autonomous factory’

Ook wel lights-out factory genoemd. Lights-out productie kan de productiviteit verhogen en de onderhoudskosten verlagen. Het optimaliseren van de productieruimte voor een volledig autonoom robotpersoneel zorgt voor een verhoging van de productiviteit. Krijgen jullie straks een bedrijf waar alles gedigitaliseerd is en echt 24/7 geproduceerd kan worden? Kom er tijdens dit event achter wat digitalisering kan betekenen voor jouw bedrijf!

Programma

17.00 – 21.00 uur | diner

Tijdens dit diner wordt zowel ingegaan op de gestructureerde aanpak voor een succesvolle implementatie van digitalisering binnen je bedrijf als op een praktijkverhaal, waarbij zowel het positieve effect van digitalisering als de daarmee gepaard gaande obstakels wordt uitgelegd.

Praktijk en theorie komen deze avond dus heel goed samen. En na deelname heb je gelijk een ingang om direct aan de slag te gaan met digitalisering in je bedrijf.

Gastsprekers

Hubert de Koning, commercieel directeur bij het CB, vertelt ons vanuit de praktijk hoe zij zo ver zijn gekomen dat hun bedrijf nagenoeg autonoom werkt. Maar ook wat nog verbeterd kan worden en hoe men dat aanvliegt en oppakt. Hubert heeft vanuit een commerciële invalshoek veel ervaring in de boekenbranche met digitale innovatie/transformatie (retail, e-commerce, digitaal printen).

Peter van Harten, directeur Isah Duitsland, lid van het landelijk team Smart Industry en ontwikkelaar van de 12% challenge, zal in vogelvlucht laten zien hoe je in twaalf stappen gestructureerd en met ondersteuning, succesvol kan digitaliseren. De 12% Challenge is een trainingstraject, waarbij je – samen met andere ondernemers – praktisch aan de slag gaat met het optimaliseren van de processen in jouw bedrijf. Je digitaliseert dus niet alleen je bedrijf slim, maar je verbetert de winstgevendheid ook fors!

Locatie

Het Innovation Dinner is bij 3D Makers Zone, Oudeweg 91-95 in Haarlem.

Aanmelden

Aanmelden