Home

Nederlandse AI Congres 2024

Ontdek de toekomst van AI tijdens het Nederlandse AI Congres, โ€œ๐ƒ๐ž ๐๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐‡๐จ๐ซ๐ข๐ณ๐จ๐ง ๐ฆ๐ž๐ญ ๐€๐ˆ: ๐‚๐จ๐ฅ๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž๐Ÿ, ๐Œ๐ž๐ง๐ฌ๐ ๐ž๐ซ๐ข๐œ๐ก๐ญ ๐ž๐ง ๐Š๐š๐ง๐ฌ๐ซ๐ข๐ฃ๐คโ€! Met een scala aan break-out sessies over actuele thema’s zoals de AI Act, duurzaamheid, gezondheid en zorg, ethiek, onderwijs en innovatieve technologieรซn, biedt dit congres een unieke kans om de laatste ontwikkelingen in AI te verkennen en krachten te bundelen.

Word onderdeel van boeiende discussies over ethiek in AI, de noodzaak van onderwijs en nog veel meer. Ga het gesprek aan met vooraanstaande experts, beleidsmakers en branchegenoten, en kom tot nieuwe ideeรซn en samenwerkingen. Samen kunnen we een toekomst vormgeven waarin verantwoorde AI ons dagelijks leven verrijkt en verbeterd.

Ook deze editie wordt toegankelijk voor geรฏnteresseerden die geen NL AIC deelnemer zijn. Meer informatie rondom het programma volgt spoedig op de event-LinkedIn van de organisator.