Home

Workshop 'AI en Data Studio'

In deze workshop georganiseerd door de Hogeschool Utrecht kunnen mkb’ers kosteloos een halve dag de toepassingen van AI voor hun bedrijf verkennen. Onderzoek waar voor jou de toegevoegde waarde kan liggen. Als je AI verder wil inzetten na de workshop kan je aan de slag samen met de experts en studenten van de Hogeschool Utrecht.

De workshop vindt plaats op 26 februari dus meld je snel aan door te mailen naar samendigitaal@hu.nl!

AI kan vele toepassingen hebben dat een bijdrage kan leveren aan bedrijven. In de workshop wordt het zakelijk én dataperspectief verkend of AI iets voor jou is. Bijvoorbeeld om het grootste deel van de binnenkomende e-mails aan jouw klantenservice automatisch af te handelen. Of om te voorspellen wanneer machines preventief onderhoud nodig hebben, zodat je als ondernemer niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Mocht na een halve dag blijken dat de inzet van AI iets voor jouw onderneming zou kunnen zijn, dan gaan we daar samen verder mee aan de slag. Na een proefperiode van 2 tot 6 weken weet je of AI je echt verder kan helpen. De studenten van de Hogeschool Utrecht staan klaar om daarbij te ondersteunen. We kunnen zelfs met je meedenken als je AI na de proefperiode structureel zou willen inzetten maar daarvoor geen personeel beschikbaar hebt.

De workshop wordt georganiseerd door Anita Bosman en Mark Scholten van de Hogeschool Utrecht in het kader van de EDIH Digital Hub Noordwest. Vragen en aanmelden kan via: samendigitaal@hu.nl