Home

Workshop 'Is AI de oplossing voor mijn vraagstuk? | Proof of Concept AI product'

Ontwikkel een eerste concept in een veilige experimentele omgeving voor jouw onderneming samen met de Hogeschool van Amsterdam. Gedurende 10 weken ga je jouw vraagstuk uitdiepen samen met een groep experts. Het traject begint rond 15 oktober. Aanmelden kan tot 1 oktober.

Je maakt voor je mkb een (werkend) proof of concept voor jouw vraagstuk wat met AI opgelost kan worden. Een groep experts – medewerkers, onderzoekers en studenten – werkt gedurende 10 weken aan het uitdiepen van een vraagstuk. Dit begint met een onderzoek naar welke beslissing of inzicht met AI ondersteund kan worden. Vervolgens maken we met bestaande data een proof of concept.

De doelgroep voor dit traject zijn mkb’s, bij voorkeur in de sectoren industrie, publieke dienst en finance. De deelnemers van de mkb aan het traject kunnen technische professionals, bedrijfsleiders, technische diensten, maintenace engineers, data scientists of IT’ers zijn. Deelnemers besteden gemiddeld 4 uur per week aan het traject.

Zowel de code, data als bijbehorende documentatie wordt opgeleverd aan de ondernemer. Ook wordt een inschatting gemaakt hoe het effect van het algoritme gemeten en hoe de accuratesse gemonitord kan worden. Het bedrijf ontvangt een rapport in Powerpoint, een presentatie en in Jupyter notebook de code met documentatie.

Heb je nog wat vraagtekens over hoe jouw onderneming kan digitaliseren of weet je niet zeker of dit project bij je past? Praat met de Digital Hub Noordwest digital business developers door te mailen naar info@edih-dhnw.nl.

Je kan je direct aanmelden voor dit traject door te mailen naar Jurjen Helmus (j.r.helmus@hva.nl). Dit kan tot 1 oktober.