Home

Workshop 'Robotica'

Robotisering kan jouw bedrijf in de maakindustrie naar nieuwe hoogtes tillen. Raak geïnspireerd tijdens de drie middagen van deze workshopserie medegeorganiseerd door 3D Makers Zone en BouwLab R&Do. Leer daarnaast over de uitdagingen en mogelijkheden voor jouw bedrijf en ontdek hoe je jouw bedrijf toekomstbestendig kan maken. Tijdens de workshops ga je het robotlandschap verkennen, krijg je praktische demonstraties, worden inzichten van experts gedeeld en krijg je persoonlijke begeleiding om een eigen plan van aanpak te maken.

Over de workshop

Robots zijn niet langer de toekomst; ze zijn het nieuwe normaal. Het is tijd voor jouw bedrijf om de mogelijkheden te verkennen. Als je binnen de maakindustrie werkt en wilt begrijpen hoe robotisering jouw bedrijf naar een nieuwe hoogte kan tillen, dan zijn deze workshops de oplossing voor jou!

Binnen enkele weken kun je je al verdiepen in de wereld van robots. Onze inspiratie workshops robotics bieden jou de kans om drie middagen lang met ons aan de slag te gaan. Samen gaan we ontdekken waar de uitdagingen en mogelijkheden voor jouw bedrijf op het gebied van robotisering liggen. We laten zien hoe je jouw bedrijf toekomstbestendig kunt maken.

Wat kun je verwachten tijdens de drie inspiratie workshops robotics?

  • Verkenning van het robotlandschap: We introduceren jou in de wereld van robots binnen verschillende toepassingsgebieden en laten zien wat ze voor jouw bedrijf kunnen betekenen.
  • Praktische demonstraties: Je krijgt de kans om te zien en te ervaren welke vormen van robotisering bij de 3D Makers Zone al worden toegepast via live demo’s.
  • Inzichten van experts: Onze deskundige sprekers en partners delen hun ervaringen over het succesvol implementeren van robots in hun bedrijfsprocessen en laten jou zien welke investeringen en vaardigheden hiervoor nodig zijn.
  • Persoonlijke begeleiding: Je gaat in een kleine setting met andere bedrijven aan de slag om jouw eigen plan van aanpak te ontwikkelen. Onze experts bieden feedback en begeleiding, zodat jij de eerste stappen kunt zetten richting robotisering.

Wij begrijpen dat robotisering een grote stap kan zijn, maar de voordelen zijn aanzienlijk. Het is nu een uitgelezen moment om te onderzoeken hoe jouw bedrijf waardevolle vooruitgang in de maakindustrie kan realiseren. Wacht niet langer om de kracht van robotica te omarmen!

Waar en wanneer?

Datum: 06/12/23, 17/01/24 en 28/02/24

Plaats: 3D Makers Zone, Oudeweg 91-95 Haarlem

Deelname aan de workshops bedraagt €450, de eerste tien bedrijven kunnen echter kosteloos deelnemen!

Aanmelden kan via: https://bouwlab.com/workshop-robotica/