Home

Workshop 'Tiny Machine Learning in een praktisch werkende omgeving | Tiny Machine Learning on the Edge'

In een korte tijd en tegen lage kosten ga je voor je mkb een proof of technology ontwikkelen door het inzetten van Tiny Machine Learning (TinyML). TinyML is een technologie die zonder tussenkomst van cloud infrastructuur toch algoritmes kan gebruiken op sensor boards. Gedurende 10 weken gaan studenten van de Hogeschool van Amsterdam bij jouw onderneming aan de slag. Het traject start rond 15 oktober en aanmelden kan tot 1 oktober.

In een wereld waarin de ontwikkelingen van AI heel snel gaan blijkt het zoeken naar meerwaarde voor eigen processen nog steeds lastig. Juist een technologie als AI heeft grote hoeveelheid data nodig, maar wat als er geen data in het bedrijf voor handen is.

Daarnaast vragen veel AI oplossingen voor een volwassen IT infrastructuur. TinyML is een technologie die zonder tussenkomst van cloud infrastructuur toch algoritmes kan gebruiken op sensor boards. Hierdoor is het mogelijk om zonder grote budgetten AI te implementeren.

In dit traject verzamelen studenten data bij het bedrijf met sensor boards en doen vervolgens met algoritmes een voorspelling.

De doelgroep voor dit traject zijn mkb’s waar ruimte is om te experimenteren met sensoren en boards. De deelnemer vanuit de ondeneming kan een technische medewerker, operator, machine beheerder, engineer of data scientist zijn. De deelnemer besteed 2 tot 4 uur per week aan het traject.

Heb je nog wat vraagtekens over hoe jouw onderneming kan digitaliseren of weet je niet zeker of dit project bij je past? Praat met de Digital Hub Noordwest digital business developers door te mailen naar info@edih-dhnw.nl.

Aanmelden voor het traject kan tot 1 oktober. Mail naar Jurjen Helmus (j.r.helmus@hva.nl) om je direct voor het traject op te geven.