Home

Dutch Health Week - Zorg & ICT

Zorg & ict is het grootste health tech event van Nederland en dé jaarlijkse ontmoetingsplek waar je als zorgprofessional kennis deelt en de nieuwste trends en ontwikkelingen ziet. Op de beursvloer spot je volop innovaties van aanwezige exposanten en hoe je die succesvol kunt toepassen in je eigen organisatie.

Op 10 april van 14:30 tot 16:00 verzorgt de EDIH Digital Hub Noordwest 3 sessies waarin verschillende digitale innovaties worden verkent en de toepassing ervan bij bedrijven. Met onze EDIH-partners ontdek je de toepassingen van 3D-printen, sociale robots en AI in de gezondheidszorg.

Lees hier meer informatie over wat er allemaal op de beurs te vinden is.

Verken, interacteer en inspireer: spring met ons in de wereld van digitale zorginnovaties

Altijd al meer willen weten hoe 3D-printen ingezet kan worden bij het maken van protheses? Hoe robots prikangst kunnen verminderen? Of hoe je AI kan gebruiken in je eigen (zorg)bedrijf en welke overwegingen je moet maken? Samen met onze partners 3D Makers Zone, Hogeschool Utrecht en EIT Health zetten we drie mooie sessies neer om samen in deze onderwerpen te duiken. Krijg een idee hoe deze digitale oplossingen in de praktijk gebruikt worden en hoe je het in jouw bedrijf kan gebruiken. Met iedere sessie die 25 minuten duurt duik je in een vogelvlucht het onderwerp in en word je aangemoedigd om vragen te stellen. Neem plaats bij een of meerdere sessies in theater 6 van 14:30 tot 16:00 tijdens de beurs.

Sessietitel

Sprekers

Efficiënter van produceren naar patiënt met 3D printen Jasper Dol en Peter van den Bosch van 3D Makers Zone
Sociale robots in de zorg: een balans tussen menselijkheid en technologie dr.ing. Matthijs Smakman en dr. Simone de Droog van de Hogeschool Utrecht
Slim navigeren met AI in de gezondheidszorg: Van ambitie naar implementatie Menno Kok en Hayley Every van EIT Health met een panel van twee startups en een onderzoeker van de Hogeschool Utrecht

Over Dutch Health Week

Tijdens de Dutch Health Week staat Utrecht voor de hele week in het teken van zorg en gezondheid. Dit unieke event voor iedereen die zich binnen Nederland met gezondheid en zorg bezighoudt vindt plaats van 7 april 2024 t/m 14 april 2024. De stad is het epicentrum van gezondheid en welzijn door een scala aan evenementen en initiatieven die de gezondheid van lichaam en geest bevorderen. Een van de grote evenementen tijdens de DHW is de Zorg&ict. Deze beurs is jaarlijks de ontmoetingsplek voor zorgprofessionals en geïnteresseerden om zich te laten informeren en inspireren door slimme technologieën en innovatieve oplossingen in de zorg. Naast de vele stands en presentaties wordt de Nationale Zorginnovatieprijs 2024 tijdens de beurs uitgereikt.