Home

Inschrijven voor diensten in het najaar is in volle gang

Heb jij al plannen voor wat je na de zomer gaat doen binnen jouw bedrijf? Voor bedrijven die stappen willen zetten in digitalisering biedt Digital Hub Noordwest de ideale mogelijkheid.

Het aanbod van Digital Hub Noordwest

De Digital Hub Noordwest biedt veel verschillende diensten aan om bedrijven te helpen met digitaliseringsvraagstukken. Een deel hiervan zijn continu aan de gang en kan je dus op ieder moment gebruik van maken, terwijl een ander deel periodiek wordt aangeboden. In het najaar gaan veel van die periodieke diensten weer van start. Dit is dus de ideale kans om je idee voor je bedrijf uit te werken en te testen, of om je eigen kennis en die van je medewerkers uit te breiden. Er staat een divers aanbod op je te wachten. Sommige zijn gericht op het verbeteren van management processen en anderen meer op de uitvoerende processen. Neem dus gauw een kijkje op de event kalender welke workshops er aan komen.

Komt het momenteel niet uit, maar ben je wel geïnteresseerd? Geen zorgen!

Er zijn verschillende mogelijkheden waardoor je deze kans niet mis loopt. Als eerste komen vele diensten in het voorjaar van 2024 weer terug. Door de website of social media kanalen in de gaten te houden blijf je op de hoogte wanneer de inschrijvingen voor de nieuwe ronde openen. Daarnaast kan je door je op te geven voor de nieuwsbrief ieder kwartaal op de hoogte blijven van wat er binnen de Digital Hub Noordwest speelt.

Als tweede kan je in contact komen met onze digital business developers. De business developers gaan met je in gesprek om je bedrijf beter te leren kennen. Gedurende het gesprek wordt een inschatting gemaakt welke onderdelen binnen de organisatie de meeste profijt kan hebben van digitalisering. Hierna heb jij meer inzichten in wat er allemaal mogelijk is op het gebied van digitalisering en kan de business developer diensten aanbevelen die het beste aansluiten bij jouw behoeften. Dit kan aangepast worden op de tijdlijn die jou het beste uitkomt, dus voel je vrij door te mailen naar info@edih-dhnw.nl.

Kortom, het brede aanbod van diensten die de Digital Hub Noordwest beschikbaar stelt staat altijd voor je paraat. Schrijf je snel in als je iets interessants ziet of deel het met je collega’s. Kom in contact met onze digital business developers. Of blijf op de hoogte.